Over De Plaatmaat™

Op basis van ervaring kwamen wij als ontwikkelaar tot de conclusie dat de houten bok, die vanaf ca 2010 in omloop is tbv het tillen en bewerken van plaatmateriaal op een ergonomisch verantwoorde wijze, niet voldoet aan de veiligheidsnormen. Grote oorzaak hiervan is dat het materiaal waaruit de houten bok vervaardigd is, overgevoelig is voor vocht en slijtage na continu zware belasting.

Om dit probleem eenvoudig op te lossen moest er een keuze worden gemaakt voor een andere basismateriaal. De keuze was vrij simpel : de keuze was gevallen op kunststof op basis van de volgende kwaliteiten: goedkoop, sterk, recyclebaar en vochtbestendig. Nu het materiaal bekend was moesten we gaan uitvinden wat het beste model/vorm van de plaatmaat moest zijn. Hier hebben we de ervaring van een deskundig afbouwteam op los gelaten die de nodige ervaring had met diverse modellen houten bokken die in omloop zijn en het resultaat mag er zijn!

Omdat we niet anders dan kwaliteit willen en moeten leveren wordt het product voorzien van een CE keurmerk en is de Plaatmaat voorzien van een garantie met de duur van minimaal 1 jaar.

De Plaatmaat™ aanvragen

Via het aanvraagformulier kunt u uw wensen en gegevens invoeren. Wij zullen u een op maat gemaakte offerte per mail zenden.